Punt divers

Detenen un home a Girona per tràfic de cocaïna i èxtasi

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest divendres David V. M. de 27 anys i veí de Girona, per tràfic de drogues. Els mossos el van detenir al seu domicili, on rebia les persones per al subministrament de les substàncies, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública amb greu risc per la vida de les persones. A més, li constava una ordre de recerca, detenció i presentació emesa per un jutjat de Girona per un presumpte delicte d'estafa. L'home ha passat aquest dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

El passat mes de febrer els mossos van saber que un home podia estar venent cocaïna i èxtasi en un pis de la ciutat de Girona. Els mossos van observar que en aquest domicili era habitual el moviment de gent que entrava i sortia al cap de poca estona. El detingut sempre obria als compradors que volien pujar a casa seva després que el truquessin al telèfon mòbil. Un cop a dins, els rebia a la sala d'estar, just a l'entrada, i en un taulell els preparava ràpidament les dosis de cocaïna que li sol·licitaven a partir d'unes roques d'aquesta substància de dimensions considerables que ell mateix tallava. Sempre en presència dels clients, el detingut pesava després les dosis amb una bàscula de precisió i les embolicava.Amb tots els indicis que disposaven, els investigadors van sol·licitar a l'autoritat judicial l'escorcoll al domicili del detingut. En aquesta actuació, els mossos van trobar al pis diverses paperines de cocaïna, 97 pastilles d'èxtasi amb el logotip d'una corona de rei, substàncies per tallar la droga com ara creatina, retalls de plàstic per elaborar bosses per les dosis, una bàscula de precisió, una planxa metàl·lica semicircular amb cocaïna al damunt, un tub de cartró, targetes, tisores, navalles, una calculadora i una defensa elèctrica, diners en efectiu, un tauler d'escacs amb restes de pols blanca, telèfons mòbils i diversos aparells electrònics, concretament, un televisor de plasma, càmeres de fotografiar, un ordinador portàtil, un vídeoreproductor i una càmera de filmar.El valor al mercat de les substàncies estupefaents intervingudes s'aproximaria als 1.360 euros. Com a curiositat, el detingut tenia anotats a la paret, al costat del taulell, els noms de presumptes clients seus i els diners que suposadament li devien.Per la investigació efectuada i les substàncies intervingudes, els mossos van detenir David V. M. al domicili mateix com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública amb greu risc per la vida de les persones. A més, li constava una ordre de recerca, detenció i presentació emesa per un jutjat de Girona per un presumpte delicte d'estafa.L'home, que té antecedents, ha passat aquest dissabte a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.