Punt divers

Creen un web per identificar els clients morosos en el sector de la construcció a les comarques gironines

COMARQUES GIRONINES

Fer front a la morositat i evitar problemes d'insolvència. Aquest és l'objectiu del web de la nova empresa Konnecta Grup que pretén aplegar les empreses de la construcció de les comarques gironines perquè comparteixin tota la informació sobre impagats dels seus clients. Les empreses abonades facilitaran en temps real la informació i servirà per 'alertar' les altres empreses de la morositat dels clients. Una de les sòcies fundadores, Núria Sàbat, ha explicat que hi ha un centenar d'empreses de la demarcació interessades però que els abonats potencials són 900. L'u de maig entrarà en funcionament el portal d'Internet amb un nucli de vint-i-cinc empreses compartint informació.

'No és una despesa, és una inversió', amb aquesta afirmació Sàbat ha assegurat durant la presentació de Konnecta Grup que la quota d'alta de 500 euros no és una despesa per a les empreses, sinó una inversió que tindrà efectes positius a curt termini. L'objectiu és evitar els impagats. Per això, cada empresa anirà afegint les dades actualitzades sobre els seus clients. La informació serà només sobre altres empreses i autònoms i no de casos particulars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.