Punt divers

Tremp acollirà el Congrés Estatal de l'Associació SEO/BirdLife amb la participació d'uns 400 amants dels ocells

L'Ajuntament de Tremp acollirà el proper mes de desembre el Congrés Estatal de l'Associació SEO/BirdLife dedicada a la conservació de les aus i de la naturalesa. En aquest Congrés, s'espera la participació d'unes 400 persones. L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, ha explicat que l'Ajuntament de Tremp va presentar candidatura per acollir aquest Congrés i finalment ha estat la localitat escollida. Orrit ha explicat que el municipi de Tremp és el més gran de Catalunya i la natura i les aus formen part dels seus actius. Portar aquest Congrés a Tremp és un reconeixement a la feina feta pel que fa a la conservació de la biodiversitat, ha dit l'alcalde. Aquest Congrés es celebrarà del 6 al 8 de desembre.

SEO/BirdLife és la Societat Espanyola d'Ornitologia, una associació científica i conservacionista fundada al 1954 dedicada a l'estudi i la conservació de les aus i la natura. SEO/BirdLife considera que la conservació de les aus i del seu entorn. Aquesta entitat té 11.000 socis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.