Punt divers

Plataforma per Catalunya presentarà candidatura a Salt les pròximes eleccions municipals

Després de la celebració del consell executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) aquest passat cap de setmana, el partit ha decidit presentar candidatura a Salt (Gironès) les pròximes eleccions municipals. Segons ha fet públic en un comunitat, PxC ja disposa d'un candidat a l'alcaldia pels propers comicis que pròximament anunciarà. Els fets succeïts a Salt els darrers dies -amb enfrontaments entre veïns autòctons i nouvinguts entorn la demanda de més seguretat- ha fet que, segons PxC, nombrosos veïns s'hagin posat en contacte amb el partit per impulsar aquesta candidatura. Aquesta seria la primera vegada que PxC es presenti a les eleccions a Salt.

La reunió del consell executiu del partit ha ratificat també Josep Anglada com a candidat a la presidència de la Generalitat, Moisès Font serà el candidat per Girona, Eduard Pallerola per Lleida i Myriam Muñoz per Tarragona. Segons ha afirmat Anglada, els fets de Salt 'demostren el fracàs de les equivocades polítiques d'immigració dutes a terme pels altres partits'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.