Punt divers

L'Ajuntament de Tortosa adjudica l'aparcament soterrat del Carrilet que tindrà 193 places i un cost de 2,4 MEUR

L'Ajuntament de Tortosa, a través del plenari, adjudicarà provisionalment a l'empresa Obredisa inversions el projecte executiu i de la construcció de l'aparcament soterrat a la plaça del Carrilet, al barri del Temple. L'aparcament tindrà 193 places, repartides en dues places, el 75% de les quals seran de rotació. La concessió es fa per un període de 50 anys i l'empresa abonarà un cànon anual a l'Ajuntament de 42.000 euros. El pressupost d'adjudicació és de 2,4 MEUR i el termini d'execució de l'obra de divuit mesos. L'obra inclou la remodelació integral de la plaça, que dóna accés al CAP del Temple i a l'oficina de turisme. Tortosa només té un pàrquing públic de pagament, el de plaça Alfons XII.

L'adjudicació provisional s'aprovarà el pròxim dilluns al ple ordinari i en quinze dies està previst fer l'aprovació definitiva. L'empresa tindrà, llavors, tres mesos per redactar el projecte executiu del pàrquing i de la plaça.L'alcalde ha destacat que serà un aparcament 'generós' tant pel que fa al disseny de les places com dels vials de distribució; i ha avançat que en un mes i mig s'adjudicarà també la construcció de l'aparcament de l'edifici de les delegacions del Govern a les Terres de l'Ebre. En aquest cas es tracta de tres plantes, la primera de les quals serà per als serveis del Govern i les dues inferiors tindran 190 places d'ús públic.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.