Punt divers

Cues de quasi 20 quilòmetres a les vies d'accés a Barcelona i la seva àrea metropolitana

CATALUNYA CENTRAL

Les vies d'accés a Barcelona i la seva àrea metropolitana han concentrat aquest diumenge a la tarda i vespre cues que han arribat fins quasi als 20 quilòmetres. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a l'autopista AP-7 s'han registrat trams de lentitud i aturades al llarg de 17 quilòmetres entre Sant Celoni i Llinars del Vallès i set quilòmetres més entre Cardedeu i la Roca, en sentit Granollers; a més de 13 quilòmetres de retencions des de Castellví de la Marca fins a la Granada i uns 10 quilòmetres de cua entre Subirats i Gelida, en sentit Martorell. A la C-32, les retencions han arribat fins quasi als 19 quilòmetres al tram entre Arenys de Mar i Vilassar de Mar, en sentit Barcelona.

A l'autopista C-32 Nord s'han registrat cues de fins a 19 quilòmetres d'Arenys a Vilassar de mar en sentit Barcelona, mentre que al tram sud de la C-32, a l'Autopista del Garraf, s'han acumulat 6 quilòmetres de cua des de Sant Pere de Ribes fins a Sitges i 7 quilòmetres més entre Gavà i Sant Boi de Llobregat en sentit Barcelona.Pel que fa les carreteres procedents del nord de Catalunya, hi ha hagut, entre d'altre complicacions, 8 quilòmetres de retenció a l'Eix de Llobregat o C-16 des de Guardiola de Berguedà fins a Cercs. La C-17 ha acumulat fins a 9 quilòmetres de lentitud i aturades a Les Masies de Voltregà i 3 quilòmetres més des de Montcada i Reixac fins a Barcelona tot en sentit sud. A més, a la C-14 s'han registrat 7 quilòmetres de cua a Organyà, 3 quilòmetres a Oliana per una sortida de via, i 6 quilòmetres a Ponts en sentit Lleida.Una víctima mortal i cap feritD'altra banda, les carreteres catalanes han registrat durant aquest cap de setmana, des de les tres de la tarda de divendres fins a les vuit d'aquest vespre, una víctima mortal i cap ferit. Es tracta del conductor i únic ocupant d'un cotxe que va sortir de la carretera a la BV-2242, a l'alçada de Piera (Anoia) aquest dissabte a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.