Punt divers

29 dels 41 centres d'atenció primària de les comarques gironines no tenen ni llum ni telèfon

29 dels 41 centres d'atenció primària (CAP) de la Regió Sanitària de Girona no tenen ni llum ni telèfon malgrat que segueixen prestant els serveis d'atenció continuada. Els Serveis Territorials de Salut a Girona han informat aquest dimarts de les afectacions que la xarxa sanitària de les comarques gironines pateix a causa del temporal de neu de dilluns, que va afectar de manera especial aquesta zona. Les consultes externes del Centre d'Especialitats Güell han hagut de ser anul·lades per manca d'electricitat. S'han reprogramat totes les visites que hi havia per avui. Pel que fa a l'Hospital de Girona Josep Trueta de Girona, està treballant amb normalitat gràcies a la planta de cogeneració pròpia.

Tot i així, la línia telefònica funciona de manera irregular. Aquest dimarts l'activitat assistencial funciona al 100% i s'atenen tots aquells pacients que acudeixen al centre.L'Hospital de Santa Caterina de Salt funciona amb normalitat, tot i que s'han desprogramat visites de consultes externes.A Palamós, l'Hospital funciona amb grups electrògens i té assegurat el subministrament de combustible. L'Hospital ha desprogramat les consultes externes i les intervencions quirúrgiques programades.Els Hospitals de Blanes i Calella han desprogramat les intervencions quirúrgiques i funcionen amb grup electrògen.L'Hospital Sant Jaume d'Olot, l'Hospital de Campdevànol i l'Hospital de Figueres funcionen amb normalitat.Des del Departament de Salut s'estan fent gestions amb les companyies elèctriques per proveir de grups electrògens els centres que presten servei d'urgències.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.