Punt divers

Felip Puig defensa el pacte amb FUPS a Salou i diu que era un objectiu del partit des de feia 15 anys

CAMP DE TARRAGONA

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha defensat aquest dijous la legitimitat del pacte amb Ferran Units Per Salou (FUPS), perquè d'aquesta manera es dóna el govern del municipi a la llista més votada, i ha explicat que aquest pacte era un objectiu que CDC s'havia proposat 'des de feia 15 anys'. Un procés que, segons ha dit, passava per 'la reunificació' del partit amb una força política sorgida de l'escissió de Salou de Vila-seca i de la qual en formen part gent propera a Convergència. En una entrevista a COMRàdio que CDC recull en un comunicat, Puig creu que no hi ha contradicció en les posicions defensades pel partit a nivell català, ja que es donarà l'alcaldia a 'la llista més votada'.

Puig també ha recordat que el pacte s'ha fet poc abans que el candidat de CiU arribés a l'alcaldia. 'Hem respectat fins i tot la presidència dels socialistes i hem impulsat l'operació quan ens tocava a nosaltres', ha dit, defensant, així, que s'ha fet 'de forma acurada'. A més, ha explicat que el pacte també inclou 'presentar-se junts a les properes eleccions municipals' i que FUPS donarà suport a CiU en altres comicis electorals. El número dos de CDC ha reconegut que 'vist des de fora, hi ha certa perplexitat' i que hi pot haver un 'punt de conflicte', però ha afegit que l'estratègia serà 'molt positiva' per Salou.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.