Punt divers

Corbacho espera que els indicadors d'atur del mes de maig confirmin l'inici de la sortida de la crisi

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha afirmat aquest dilluns a Valls que espera que els indicadors d'atur del mes de maig confirmin l'inici de la sortida de la crisi econòmica. Corbacho ha dit que aquest dilluns a la nit es reunirà amb el seu equip per processar les dades i poder confirmar aquests resultats. Segons el ministre, els indicadors dels darrers mesos ja confirmen un 'comportament menys negatiu de la destrucció de llocs de feina'. Corbacho ha dit que aquestes dades són 'gairebé un desig'. Quant a les enquestes que donen avantatges al PP a les eleccions europees, Corbacho ha afirmat que el simpatitzant socialista 'sempre es mou en el transcurs de l'última setmana'.

Celestino Corbacho ha dit que l'electorat del PP és 'més militant' i que té presa la decisió d'anar a votar 'indiferentment dels compromisos que tingui'. Segons el ministre de Treball, el militant del PSOE es mobilitzarà en aquesta última setmana per tal que el diumenge els resultats indiquin una victòria del PSC-PSOE.Celestino Corbacho ha fet aquestes declaracions en el marc de la seva visita a la capital de l'Alt Camp on s'ha reunit amb el govern municipal de Valls. Minuts després, el ministre ha pronunciat una conferència a la Cambra de Comerç del municipi  sota el nom de 'Recuperació econòmica i ocupació' amb motiu de la celebració del centenari de la entitat. En aquesta el ministre de Treball i Immigració ha parlat de la situació econòmica en la que viu el país i perquè s'ha arribat en aquesta situació. Al mateix temps, la necessitat de canviar el sistema productiu del conjunt de l'Estat. Corbacho ha insistit en la importància d'acabar amb els paradisos fiscals així com la necessitat de crear una consciència social en quan a la necessitat de crear normes per ajudar a millorar la regulació del sistema financer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.