Punt divers

CiU reclama una Comissaria dels Mossos d'Esquadra a Almacelles per donar servei al Segrià nord-oest

PONENT

Convergència i Unió de les Terres de Lleida ha reclamat aquest dimecres al Parlament de Catalunya una comissaria dels Mossos d'Esquadra a la localitat d'Almacelles, per tal de garantir la seguretat a la zona nord-oest del Segrià. La diputada de CiU, Marta Alòs, considera que actualment Almacelles i les poblacions i nuclis com Sucs, Suquets, Gimenells, el Pla de la Font o Raïmat, 'tenen una manca evident d'efectius de vigilància'. La federació nacionalista ha presentat al Parlament una proposta de resolució per tal d'instar al Govern la construcció d'una seu de la policia de la Generalitat a Almacelles. Mentrestant, Marta Alòs demana 'més efectius en aquesta zona'.

En un comunicat de CiU, la diputada nacionalista alerta que el dèficit d'efectius a la comissaria central de Lleida, i les distàncies entre la capital lleidatana i el territori esmentat, en el qual viuen més de 15.000 persones, 'fan del tot impossible un servei eficient, que resolgui els problemes diaris de seguretat d'aquests ciutadans i ciutadanes'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.