Successos

judicial

Una estafa a Sant Sadurní de l'Heura, a judici

El fiscal demana sis anys de presó per a l'acusat d'un frau immobiliari

El fiscal demana una pena de sis anys de presó per a Alejandro Ceccioni Montañé, acusat d'haver comès un delicte d'estafa en la venda d'una finca a Sant Sadurní de l'Heura.

Segons l'escrit acusatori, els fets van passar el 24 de desembre del 2002, quan l'acusat va celebrar un contracte de compravenda d'una finca amb un particular per valor de 691.163,92 euros fent-li creure a base de fotografies i plànols de la casa que estava adquirint la totalitat de la finca, quan en realitat només n'hi entregava una part, perquè l'altra estava hipotecada i s'havia executat la hipoteca en una subhasta de la finca.

En realitat es tractava de dues finques annexes a unes edificacions originals enrunades, i l'acusat havia construït una edificació nova entre els dos terrenys, però sense fer constar al registre de la propietat aquest alteració dels límits de les finques.

En el moment de fer el contracte, el comprador va pagar 108.000 euros a l'acusat, a compte del valor total de l'operació. La resta dels diners els havia d'aportar a l'hora de convertir en públic el contracte privat, cosa que no va passar perquè el comprador es va adonar de l'engany amb anterioritat.

Per aquests fets el ministeri fiscal demana una pena de sis anys de presó per un delicte d'estafa per a Ceccioni, i també una multa de 10.950 euros. A més, demana que indemnitzi el comprador amb una quantitat de 108.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.