Punt divers

El temporal obliga a suspendre set vols als aeroports de Barcelona i Girona

Els efectes del temporal també s'estan notant en el trànsit aeri. Segons ha informat l'aeroport del Prat, a les quatre de la tarda, es registraven la cancel·lació de dos vols d'Easyjet a la Gran Bretanya, en concret als aeroports de Londres i Liverpool i dos vols d'Air France a Paris. Aquests quatre vols es sumen a les primeres cancel·lacions del matí de dos vols entre l'Aeroport del Prat i l'aeroport londinenc de Heathrow. També s'ha anul·lat un vol des de Girona amb destí a la capital britànica. Dels set vols cancel·lats quatre tenien com a destí la Gran Bretanya on s'estan registrant nevades que obliguen a restringir el trànsit aeri en el que és un dels temporals més fort dels darrers anys.

El vols cancel·lats d'Easyjet havien de sortir a les 14:20 de la tarda en direcció a Londres i a les 17:05 en direcció a Liverpool. En el cas dels dos vols d'Air France a Paris que també s'han cancel·lat tenia prevista la seva sortida a les 14:20 i les 18.20, segons han informat fonts d'AENA. Als aeroports de Reus i Girona no s'han produït incidències destacades. L'única incidència ha estat a l'aeroport de Girona aquest dijous al matí s'ha registrat la cancel·lació d'un vol de Ryanair que anava en direcció a Londres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.