Punt divers

La neu obliga a tallar el trànsit de vehicles a La Jonquera i afecta la circulació en una trentena de carreteres més

La neu impedeix la circulació de tot tipus de vehicles a l'AP-7, en ambdós sentits de la marxa al seu pas La Jonquera (Alt Empordà), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els vehicles s'han d'aturar al quilòmetre 7 de l'autopista en sentit nord des d'aproximadament un quart de cinc de la tarda, quan primer s'ha restringit el pas de camions i vehicles articulats. El mal temps també dificulta el trànsit en una trentena carreteres catalanes més. També s'ha hagut de tallar la TV-7333, a la Fatarella, i la cruïlla amb la T-330, a l'Horta de Sant Joan. En la resta de vies, calen cadenes per circular o hi ha neu i gel a la calçada.

El llistat de punts del país on és obligatori l'ús de cadenes. Aquest és el cas de la carretera BV-4021 entre Castellar de N'Hug (Berguedà) i la Pobla de Lillet (Berguedà), la BV-4241 a Berga, la B-400 que va de Gósol (Berguedà) a Guardiola de Berguedà (Berguedà) o la B-402 entre Guardiola de Berguedà i la Poble de Lillet. En altres punts de les comarques pirinenques també s'hi registren incidències. És obligatori l'ús de cadenes a la carretera C-142 b entre Baqueira (Pallars Sobirà) i el Pla de Beret (Pallars Sobirà) , la C-28 entre Vielha i Esterri d'Aneu (Pallars). A la Garrotxa també hi ha afectacions a la C-37. Altres punts on per circular es necessiten cadenes són la carretera TV-7004 en direcció a Vallclara (Conca de Barberà), a l'alçada de Vilanova de Prades (Conca de Barberà) i a la carretera TV-7005 a la mateixa alçada. També és necessiten cadenes a la TV-7041 i la TV-7045 al pas pel terme municipal de Vilanova de Prades (Conca de Barberà) i la T-701 a l'alçada dels termes de Prades (Conca de Barberà) i Febró (Conca de Barberà).Hi ha altres carreteres on no és obligatori l'ús de cadenes però està restringit el pas de vehicles de tercera categoria. Aquest és el cas de la C-120 a Tívissa (Ribera d'Ebre) i de la C-37 al Túnel de Bracons. Altres carreteres afectades són BV-1031 a Prats de Rei (Anoia), la C-153 a Rupit-Pruit (Osona), la C-221 a Batea (Terra Alta), la C-242 al terme d'Ulldemolins (Priorat), la C-26 a Cercs (Berguedà), la C-43 a Gandesa (Terra Alta) , la C-59 a Moià (Bages) i la G-541 a Sant Hilari Sacalm (Selva).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.