Punt divers

Mor el ferit greu en un accident de trànsit de diumenge a Mont-roig del Camp

Els Mossos d'Esquadra han informat de la mort, aquest dilluns, d'un jove de Jaén de 25 anys que el dia abans havia patit un accident de trànsit a l'autopista AP-7, al seu pas per Mont-roig del Camp, al Baix Camp. El sinistre va tenir lloc després que el camió en el qual viatjava com a acompanyant sortís de la via per causes que no han transcendit. El conductor, un altre jove de Jaén de 26 anys que va resultar il·lès, està acusat de delictes de conducció sota els efectes de les drogues i de lesions imprudents amb resultat de mort.

Aquest diumenge 28 de març, a dos quarts de vuit del vespre, hi va haver una sortida de via a l'AP-7 d'un camió. A conseqüència del sinistre l'acompanyant va resultat ferit greu i traslladat a l'hospital Joan XXIII de Reus. Finalment, segons han informat els mossos, el ferit ha mort aquest dilluns a causa de les lesions patides durant l'accident. Es tracta de Francisco Javier T. B., de 25 anys i veí de Jaen.El conductor del camió, David T. M., també de Jaén i de 26 anys, va resultar il·lès. Se li imputen un delicte de conducció sota els efectes de drogues i un delicte de lesions imprudents amb resultat de mort.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.