Punt divers

Es perllonga el servei de bus entre l'estació del TGV de Lleida i Vielha fins a Les

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha posat en marxa avui la prolongació de la línia d'autobús que uneix l'estació de trens de Lleida amb Vielha fins a Les per millorar l'accessibilitat als trens d'alta velocitat des de diferents municipis de la Vall d'Aran i afavorir la intermodalitat. El servei comptarà amb quatre viatges, dos d'anada i dos de tornada, coordinats amb les sortides i les arribades dels TGV a Lleida i que connecten amb la resta de l'estat espanyol. L'autobús que arribarà fins a Les ofereix servei a altres municipis de la comarca i vol donar resposta a la demanda de mobilitat dels usuaris.

Aquesta iniciativa forma part del Pla de Transports de Viatgers 2008-20012 del Govern, que vol extendre la xarxa de transport públic per tot el territori i augmentar el nombre d'usuaris mitjançant la millora de les freqüències i del servei. El nou recorregut de l'autobús entre l'estació de trens de Lleida i la Vall d'Aran donarà a set noves poblacions fins a Les. Aquestes poblacions són Vilac, Aubèrt, Arròs, Es Bòrdes, Era Bordeta i Bossost. Els autobusos sortiran des de Les a dos quarts menys cinc de vuit del matí i a les cinc i deu de la tarda, enllaçant amb l'AVE Lleida-Madrid de les onze i cinc i de les nou i cinc de la nit amb l'AVE Lleida-Barcelona, de tres quarts menys cinc de dotze i amb l'Avant Lleida-Barcelona de les dotze i cinc del migdia i les nou i cinc de la nit. En sentit contrari, les sortides des de l'estació de trens de Lleida seran a les deu del matí i a les quatre de la tarda, corresponent amb les arribades del TGV Madrid-Lleida de tres quarts menys cinc de deu del matí i tres quarts menys cinc de quatre de la tarda, el TGV Barcelona-Lleida de les nou i cinc del matí, les nou i vint i les tres i cinc de la tarda, i l'Avant de Barcelona-Lleida de les tres i vint del migdia. L'empresa Alsina Graells de Auto Transportes serà l'encarregada de gestionar aquest servei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.