Successos

Palau-solità i PLEGAMANS

La Policia Local enxampa ‘in fraganti' tres lladres de coure

Havien sostret uns 200 kg de metall a la zona de Can Valls, a prop de l'antic càmping

La Policia Local va sorprendre i detenir tres individus que estaven robant cable de coure divendres passat, 17 de setembre. Els policies palauencs van comptar amb la col·laboració i el suport d'una patrulla dels Mossos d'Esquadra. En el moment de detenir-los, els lladres ja s'havien fet amb uns 200kg de coure. L'estaven robant en un indret apartat del municipi a la zona de Can Valls, on antigament funcionava el desaparegut Càmping Palau.

El cos policial es va assabentar del delicte gràcies a la trucada d'uns excursionistes que van observar els tres individus i el seu comportament sospitós. Una patrulla es va desplaçar-se fins al lloc indicat i es va apropar als lladres de forma sigil·losa. En corroborar que efectivament estaven cometent el robatori, van demanar suport a una altra patrulla del cos de seguretat palauenc i als Mossos d'Esquadra. En arribar els reforços, pocs minuts més tard, van sorprendre els lladres i els van detenir. Es tracta de tres persones de nacionalitat espanyola, veïns de Sabadell, amb antecedents per delictes contra la propietat. Els Mossos d'Esquadra ja els han posat a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.