Successos

successos

Un veí de l'Ampolla mor ofegat al port en intentar robar gasoil dels vaixells

L'home, de 41 anys, tenia antecedents per robatori

Un pescador va trobar el cos enfonsat a l'aigua al costat d'una barca i va avisar la policia

Un veí de l'Ampolla, Aniceto Martí, de 41 anys, va morir ofegat al port pesquer d'aquesta localitat del Baix Ebre quan presumptament intentava robar gasoil de les embarcacions amarrades al port. Així ho han explicat fonts policials. Un pescador de la localitat va descobrir el cos enfonsat a l'aigua, al costat d'una petita embarcació del port pesquer, cap a les onze del matí i de seguida va informar del succés els Mossos d'Esquadra.

Al lloc dels fets hi van acudir els Mossos d'Esquadra, bombers i també membres de la unitat central subaquàtica de Sabadell, que es van submergir per treure el cos de l'aigua. Segons sembla, el cadàver no presentava cap senyal evident de violència, cosa que fa pensar que va caure accidentalment a l'aigua i es va enredar amb les cordes d'amarratge de la barca; per aquest motiu, no va poder sortir, tot i l'escassa profunditat de les aigües en aquesta zona del port. De fet, en el moment de l'aixecament del cadàver es va poder veure com diverses cordes embolicaven una part del cos de la víctima. Ara, el cas és al jutjat de guàrdia de Tortosa i caldrà esperar els resultats de l'autòpsia.

Nombrosos antecedents

Inicialment, diversos veïns del poble havien apuntat a una mort per revenja, ja que la víctima tenia molts antecedents policials. El primer, una ordre de crida i cerca a Lleida el 2001. Ara bé, la seua activitat delictiva va augmentar molt a partir del 2009, ja que hi consten quinze detencions per diversos delictes, entre els quals hi ha diversos robatoris amb força i casos de violència domèstica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.