Successos

Un miler de persones vetllaran per la seguretat amb motiu del Gran Premi de Motociclisme

Governació crida a la “responsabilitat” i la “prudència” dels afeccionats que acudiran a Xest

L'A-3, l'accés principal al circuit, es troba en obres i es recomana utilitzar el transport públic

El total d'efectius de seguretat i emergències mobilitzat amb motiu del campionat de motociclisme que se celebra aquest cap de setmana a Xest ronda el miler de persones, segons ha informat hui el secretari autonòmic de Governació, Luis Ibáñez.

El servei d'emergències 112 es reforçarà en un 4,5% des de hui divendres i fins el diumenge, dia 7, i es mobilitzaran un helicòpter medicalitzat, un de coordinació, i un altre de la policia autonòmica. A més el post de comandament avançat es desplaçarà al casc urbà de Xest per poder coordinar l'actuació dels diferents efectiu en cas que es produïsca una emergència.

Al respecte, Ibáñez ha realitzat una crida a la “responsabilitat” i a la “prudència” de les nombroses persones que acudiran aquest cap de setmana a Xest.

També ha recordat que l'A-3, que és l'accés principal al circuit, es troba en obres, cosa que va a dificultar tant l'entrada com l'eixida del circuit. Per això ha aconsellat la utilització del transport públic que es potenciarà amb un dispositiu especial, així com les carreteres alternatives amb la finalitat que la circulació siga el més fluida i escalonada possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.