Successos

Constantí

Denuncien un empleat de la brigada per haver agredit un veí

L'Ajuntament obrirà un expedient i demanarà el testimoni dels ciutadans que van presenciar la baralla per aclarir els fets

Un veí de Constantí, Lucas Gabriel Alpuy, ha presentat una denúncia contra un treballador de la brigada de l'Ajuntament i un cosí d'aquest per haver-li propinat presumptament una pallissa, el passat 22 d'octubre. Segons consta en la denúncia que la víctima va fer als Mossos d'Esquadra, el mateix dia al matí va observar que l'empleat del consistori saltava la reixa de la seva propietat, d'on havia sostret material valorat en uns 450 euros, i el carregava en un cotxe, amb el qual va fugir camp a través en veure's descobert. A continuació, la víctima relata que va trobar dins la seva parcel·la la jaqueta de la feina que s'havia oblidat el sospitós, i que això li va servir per acabar de reconèixer-lo.

L'esposa d'Alpuy, aquella tarda, es va dirigir a la comissaria de la policia catalana a Tarragona per advertir dels fets, i es va endur la peça de roba com a prova. Paral·lelament, ell va anar a buscar els seus fills a l'escola i, quan era a prop de l'avinguda Onze de Setembre, assegura que va ser abordat pel membre de la brigada i el seu cosí, els quals li van reclamar que els tornés la jaqueta. “El familiar del treballador municipal em va propinar un fort cop de puny al nas i me'l va trencar. I, després, tots dos em van tirar a terra i em van donar cops de puny i puntades de peu sense contemplacions”. Per aquests fets, es va celebrar un judici ràpid, en què es va imposar als suposats agressors la prohibició d'acostar-se a la víctima i als dos ancians que l'havien auxiliat a menys de 50 metres, i de comunicar-se amb ells durant un any.

A més, l'alcalde, Josep Maria Sabaté, va avançar ahir que el consistori ha obert un expedient per saber què va passar: “Aquesta acció, la portarem a terme entre el cap de recursos humans, el sergent de la policia local i jo. Parlarem amb els veïns que van presenciar els fets per aclarir com es va desenvolupar la baralla. I, segons les conclusions, com que el succés va passar en hores de feina de l'integrant de la brigada, valorarem si li imposem una sanció”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.