Successos

policial

Encerclen Taradell buscant els assassins de Cambrils

Un home va avisar els Mossos dient que havia vist els dos atracadors fugitius prenent un cafè en un bar de la població, fet que va originar el desplegament

Els Mossos van muntar un ampli desplegament divendres de la setmana passada per tancar tots els accessos de Taradell (Osona) a causa de la sospita que a la població rondessin els dos homes que el passat 25 d'octubre van atracar una oficina bancària de Cambrils. Segons ha publicat El 9 Nou, el remenament policial es va produir perquè un veí del poble va avisar a la policia quan va veure dos homes que feien el cafè al Bar Tuneu i li va sembla que eren els atracadors, ara convertits en els fugitius més buscats. Mentre es desplegaven patrulles a totes les rotondes del poble per controlar les sortides de vehicles, dos agents de paisà van anar al bar i es van entrevistar amb la persona que els havia avisat. En aquell moment, els sospitosos ja no eren a l'establiment i els agents van ensenyar al testimoni fotos dels sospitosos i després de remirar-se'ls, tots plegats van arribar a la conclusió que els dos clients del bar no eren els atracadors de Cambrils. El ciutadà que va donar l'avís havia vist les imatges dels fugitius a la premsa i suggestionat pel cas li va semblar que eren els nois que hi havia al bar. Tot i que aquest cop es va tractar d'una falsa alarma, la policia demana ajut ciutadà per trobar els homes que van matar Estela Calduch, quan se'ls va disparar involuntàriament el revòlver que duien per intimidar-la. Precisament les imatges dels atracadors han estat penjades al canal que la Policia Nacional ha obert a internet a través de Youtube perquè estiguin a l'abast de tothom. Un dels homes, el que va disparar el revòlver, ja està enregistrat a les càmeres de seguretat d'altres bancs assaltats a la zona d'Astúries i se li atribueixen una vintena d'atracaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.