Successos

robatoris

Uns lladres roben en dos bars de les Planes

També entren a robar en un restaurant de Celrà i quan hi arriben els Mossos intenten atropellar-los

Dos bars de les Planes d'Hostoles, el bar La Caseta i el bar Collell, han estat assaltats aquesta setmana per uns lladres que els han robat els diners de les màquines escurabutxaques, a més de provocar-los danys materials.

Al bar La Caseta els lladres hi van entrar la nit de dijous a divendres, es van endur la recaptació de les màquines escurabutxaques i van agafar la màquina de la Lotto Express per intentar obrir-la, però no hi havia diners i la van deixar a fora del local. Els lladres també van malmenar la màquina de tabac, però no van tenir temps d'obrir-la perquè els amos del bar, que viuen a dalt del local, van sentir fressa i, en donar l'alerta, els lladres van fugir corrents. Segons fonts del bar, el dilluns abans ja van ser víctimes d'un intent de robatori.

Al bar Collell els lladres hi van entrar la matinada de dissabte de la setmana passada, i també dimarts. El primer dia es van endur els diners de la màquina escurabutxaques. Per accedir al local van danyar dues portes. Dimarts els lladres no van robar res perquè la màquina escurabutxaques era al taller per reparar-la dels danys soferts en el robatori de dissabte.

Aquest establiment ja ha estat víctima d'altres robatoris. Fa uns quatre mesos es van endur la màquina enregistradora i números de loteria. En aquella ocasió van intentar obrir la màquina escurabutxaques per endur-se la recaptació però no van poder.

Restaurant de Celrà

El restaurant La Nau de Celrà també va rebre la visita dels lladres, la nit de dijous a divendres, en què van entrar al local trencant un vidre, però no es van endur res perquè després van veure que encara hi havia el propietari i una altra persona, i van fugir corrents. L'amo del local va avisar els Mossos, i es va mobilitzar una patrulla. Quan hi anaven, van rebre un avís de robatori al bar La Holguinera de Bordils, on van anar tot seguit, després d'alertar altres patrulles. Un cop al bar de Bordils, van sospitar d'un Seat Ibiza amb una persona a dins i amb el motor engegat. La patrulla es va aturar a davant del cotxe, i aquest va fer marxa enrere en direcció a Celrà. La patrulla va seguir el cotxe i en un moment en què es va aturar davant del cotxe sospitós i un agent va baixar del vehicle, el Seat Ibiza va intentar envestir els agents, sense aconseguir-ho, i va fugir en direcció a Campdorà, on després es va encastar en una tanca. Els Mossos van trobar el conductor, un veí de Lleida, que s'havia amagat, i el van detenir.

Mentre tot això passava, els agents de reforç van anar al bar La Holguinera, on van veure que algú s'havia endut els diners de les màquines escurabutxaques.

LA XIFRA

3
bars han estat víctimes aquesta setmana de robatoris, dos de les Planes i un de Bordils.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.