Successos

trànsit

Un camioner mor en encastar-se contra una nau

L'accident es va produir a Vilamalla en una topada entre un tràiler i un turisme que circulaven per l'N-II

La conductora del cotxe està greu i dues persones més van patir ferides lleus

Un camioner va morir i tres persones més van patir ferides de diversa consideració ahir al vespre de resultes d'un aparatós accident que va passar quan el tràiler, que transportava cotxes, va sortir de l'N-II a la zona del Pont del Príncep a Vilamalla i es va anar a encastar contra la nau de Jordi Excavacions i Transports. Dos empleats de l'empresa de transports que eren a dins omplint els dipòsits d'uns vehicles van resultar il·lesos perquè en sentir l'estrèpit van córrer a amagar-se, però, en canvi, un altre treballador va patir ferides lleus a conseqüència de l'impacte. Un autoestopista que el camioner havia recollit a la carretera i que dormia en el moment de l'accident també va sobreviure.

L'accident va passar al carrer Garbí del Polígon industrial Pont del Príncep, de Vilamalla, al voltant de tres quarts de set del vespre, a tocar de la carretera N-II. El camió, que circulava per l'N-II en direcció cap a la Jonquera, va sortir de la carretera pel seu costat esquerre, va arrossegar un turisme que circulava en sentit contrari i en el qual viatjava una dona, va baixar el marge i va anar a parar a la nau de Jordi Excavacions i Transports, que està situada arran de la carretera. El camió va impactar contra la nau i hi va provocar importants destrosses. Abans de xocar contra la nau, el camió tràiler, que portava una càrrega de 7 turismes al remolc, va topar també contra un cotxe i un camió que estaven aparcats al polígon industrial de Vilamalla. Tots els vehicles implicats en l'accident tenen matrícula espanyola.

Tot apunta que el xòfer del camió va morir en sortir disparar de la cabina en el moment d'estimbar-se i resultar atropellat pel vehicle. Una grua de grans dimensions va ser l'encarregada de treure els cotxes per tal de rescatar el cos de la víctima. De resultes del xoc, també va quedar ferida greu la conductora del turisme que circulava per l'N-II, que va ser traslladada a l'hospital Doctor Josep Trueta de Girona. En el camió accidentat hi viatjava un acompanyant que ha resultat ferit lleu i va ser traslladat a l'hospital de Figueres.

Al lloc dels fets es van desplaçar efectius de Mossos d'Esquadra, deu dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius del sistema d'emergències mèdiques (SEM), diverses grues i el servei de manteniment de carreteres.

LA XIFRA

6
persones
han mort en accident de trànsit a les carreteres de les comarques gironines durant el 2011


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.