Successos

tribunals

mONT-ROIG DEL CAMP

Sis anys d'internament per al veí de Mont-roig que va matar la mare l'any passat

En concepte de responsabilitat civil, el germà del detingut ha renunciat a ser indemnitzat

El processat va confessar en un bar que la dona era morta

El Ministeri Fiscal i l'advocat de la defensa del veí de Mont-roig del Camp acusat de matar la seva mare l'11 de febrer de 2010 han arribat a una conformitat sobre la pena i, finalment, aquest acord ha originat que no s'hagi celebrat el judici amb jurat popular, que havia de donar el seu veredicte sobre el cas. En la sentència emesa per la secció segona de l'Audiència de Tarragona, es condemna el detingut a sis anys de presó per un delicte d'homicidi. En el moment dels fets, però, l'home presentava un trastorn de personalitat greu, que li afectava la capacitat cognitiva, i, per tant, durant el temps de la condemna estarà privat de llibertat en un centre psiquiàtric. I, en concepte de responsabilitat civil, el germà del processat ha renunciat a ser indemnitzat. Tot plegat va ser exposat als membres del jurat popular, que van donar el seu vistiplau.

Un suposat incendi

Segons es declara provat, el dia dels fets, l'arrestat va mantenir una discussió amb la seva progenitora al domicili on els dos convivien, situat al número 14 del carrer Veneçuela de la urbanització Zefir, de Miami Platja. Durant la baralla, l'home es va dirigir a la cuina, d'on va agafar un ganivet de 20 centímetres de llargada i va clavar cinc ganivetades a la víctima, de 85 anys. El mateix dia al vespre, diverses dotacions de la policia local, dels Mossos d'Esquadra i dels bombers es van desplaçar fins al lloc del succés. Els membres d'aquest darrer cos d'emergències, però, finalment no van actuar. Els efectius que es van mobilitzar van explicar que s'havien dirigit fins allí en rebre un avís de la policia, ja que en un primer moment es va pensar que la dona hauria mort a causa d'un incendi, en sentir-se olor de cremat.

LA DATA

11.02.2010
Va ser el dia que es va produir el crim.
En el moment dels fets, la víctima tenia 85 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.