Successos

Detenen a Valls un conductor begut que va tenir un accident

El causant del sinistre, un veí d'Alcover de 27 anys, va negar-se a passar la prova d'alcoholèmia i va reaccionar violentament donant un cop al pit a un agent de la policia local

La policia local va detenir el dia 3 de febrer, a tres quarts d'onze de la nit, un veí d'Alcover de 27 anys que va negar-se a passar una prova d'alcoholèmia després de tenir un accident al carrer Francesc Català-Roca. Els agents també li imputen un delicte de resistència i desobediència i d'originar risc per a la circulació. Els agents van ser alertats per una trucada telefònica d'un testimoni que va veure com aquest jove havia xocat amb el seu vehicle Renault Laguna contra un altre automòbil estacionat i al qual va ocasionar danys. La policia local, que va observar que el conductor presentava símptomes evidents d'estar en estat d'embriaguesa, va convidar l'home a passar la prova d'alcoholèmia, però s'hi va negar i va reaccionar donant un cop al pit a un dels policies. Després de procedir a la identificació del jove els agents el van traslladar a la garjola, on l'infractor va fer malbé el matalàs del llit. El detingut, que va passar a disposició judicial, tenia antecedents per robatori d'ús de vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.