Successos

SANT QUIRZE DEL VALLÈS / SABADELL

Interior obre un expedient contra la discoteca Global

El conseller Puig diu que el tràmit es resoldrà a final de març i que pot comportar sancions

La policia local de Sant Quirze i els Mossos compartiran informació

El Departament d'Interior ha iniciat un expedient sancionador contra la discoteca Global –de la Zona Hermètica però dins del terme de Sant Quirze– arran de l'informe policial elaborat després de la batuda del 7 de febrer, en què es van comissar armes blanques i nombroses substàncies estupefaents entre clients del local. El conseller, Felip Puig, ho va confirmar ahir, en una visita al municipi, però va fer notar que “fins al final del tràmit no es podrà concretar quina mena de sancions” caldrà adoptar.

Puig ha rebut la carta de l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, demanant el tancament cautelar de l'establiment santquirzenc, però va insistir que “la policia no pot tancar una discoteca sense una resolució judicial o administrativa”. El procediment s'allargarà entre un mes i un mes i mig, “per no incórrer en defectes de forma” i escoltar la versió dels amos. L'alcaldessa, Montserrat Mundi, només va dir que la Zona Hermètica “majoritàriament és qüestió de Sabadell”.

LA FRASE

Es va iniciar un expedient sancionador amb celeritat, però fins al final no podrem concretar la sanció
Felip Puig
CONSELLER D'INTERIOR


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.