Successos

crims a olot

Només poden embargar 8.700 euros a Pere Puig

L'Audiència de Girona dóna parcialment la raó a l'advocada de Puig, que aconsegueix desbloquejar 21.300 euros que diu que són del pare de l'assassí

El magistrat de la secció quarta de l'Audiència de Girona ha donat la raó parcialment al recurs d'apel·lació que va presentar Núria Masó, l'advocada de Pere Puig Puntí, sobre l'ordre d'embargament cautelar de 30.000 euros d'uns comptes bancaris que l'assassí tenia en una sucursal del BBVA de la Vall d'en Bas. Aquesta decisió implica que ha quedat acreditat que prop de 4.000 euros són del pare de Pere Puig. En canvi, no ha quedat provada la procedència d'uns 26.000 euros. És per això que ha ordenat que s'embargui una tercera part d'aquests 26.000 euros, ja que en els comptes corrents eren a nom de tres persones: Pere Puig, el seu pare i la seva germana. Així doncs, finalment el magistrat conclou que s'han d'embargar uns 8.700 euros. Aquest bloqueig és provisional, fins que es dicti sentència després del judici.

La lletrada Núria Masó es va mostrar ahir molt satisfeta per aquesta decisió, ja que considerava desmesurat que s'hagués embargat el 100% del compte corrent quan se sabia del cert que els diners pertanyen al pare de Puig. Però, tot i això, va avançar que properament, quan tingui tota la documentació, aportarà més extractes bancaris que demostraran que tot el capital del compte corrent del BBVA és del pare de Pere Puig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.