Successos

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un nen de dos anys i mig mor atropellat per un camió

Un nen de dos anys i mig va morir atropellat per un camió ahir al matí al pas de vianants regulat per semàfor que hi ha a la cruïlla entre la B-124 i el carrer de Suïssa, a Castellar del Vallès. Segons alguns testimonis, l'infant hauria travessat la carretera abans que el semàfor, que s'activa per mitjà d'un botó, es posés en vermell per als vehicles. En el moment de l'accident, el menor estava acompanyat per la seva mare.

Tot i la ràpida intervenció de la policia, que va ser alertada immediatament per un conductor que seguia el camió, no es va poder fer res per salvar la vida del nen, que va morir de manera gairebé instantània. Fins i tot, un helicòpter va arribar a aterrar a l'aparcament del restaurant Viena, que està situat just al davant, amb la intenció de poder-lo evacuar cap a l'hospital. A causa del sinistre, el trànsit va haver de ser desviat pels carrers de Can Turuguet i ronda Turuguet des del carrer Espanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.