Successos

Segon sinistre amb víctimes mortals en aquest tram el 2011

Ballesteros diu que l'índex d'accidentalitat en aquest punt és molt baix

Mentre que el tram de via de l'N-340 on diumenge van perdre la vida dos nens i les seves mares estava recollit en l'informe Eurorap del 2009 com un dels punts negres de les carreteres catalanes, en el de l'any passat ja no constava com a tal.

En aquest sentit, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va insistir ahir que els índexs d'accidentalitat en aquesta zona són molt baixos des que, ara fa un any i mig, va entrar en servei en aquest punt el nou tram de l'autovia A-7, si bé va obrir la porta a “decidir si cal reforçar-hi algun element de senyalització”.

Aquest any, a part del sinistre d'abans-d'ahir, el 2 de gener es va produir un xoc frontal al quilòmetre 1.171,5 en què van morir dues persones –500 m són els que separen els dos llocs on van ocórrer els fatídics fets–. I, en el transcurs del 2010, a l'N-340 hi va haver 6 víctimes mortals, i cap en aquest punt: tres a Mont-roig del Camp i tres al Vendrell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.