Successos

CERVERA

Detingut per deu robatoris amb força a bars

El veí de Cervera David CP, de 31 anys, va ser detingut la matinada del passat dijous com a presumpte autor de deu robatoris amb força a l'interior de bars, segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra.

A les dues de la matinada, els agents van rebre un avís de l'alarma d'un bar del carrer Tint, a Guissona. En arribar al local, van comprovar que havien desmuntat el vidre d'una finestra i, un cop a l'interior, havien forçat dues màquines escurabutxaques. Simultàniament, una dotació policial que realitzava un control entre la carretera L-311 i l'accés a la C-25 va veure com un vehicle es desviava cap a un camí molt aprop de la patrulla. Uns minuts després, el van trobar aturat, i en escorcollar el vehicle van trobar-hi uns guants i eines. A més, entre uns matolls van trobar una bossa que contenia 1.255 euros en monedes. Aleshores, van detenir David CP, a qui també se l'inculpa de nou robatoris més a bars a Guissona, Tàrrega i Cervera. El detingut té antecedents i va passar ahir a disposició judicial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.