Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben el camió del butà al distribuïdor de Vall-llobrega

Els lladres es van endur a més disset ampolles de butà i calderes i escalfadors del centre de distribució

Assalten dos empleats de l'empresa Logista i els roben el camió carregat de tabac

En els dos últims dies s'han produït dos robatoris de camions amb les serves respectives càrregues.

La nit de dimecres a dijous uns lladres van accedir a les instal·lacions de Butano Castillo de Vall-llobrega i es van endur material divers. Els lladres van trencar les tanques per accedir al recinte, situat al paratge Torremirona, als afores del municipi.

Un cop a l'interior de les instal·lacions, els lladres van robar el camió amb què l'empresa reparteix el butà, i que duu el logotip de Repsol Butano. Els lladres es van endur també disset ampolles de butà, a més de calderes i escalfadors que estaven a l'interior del magatzem, on van accedir forçant la porta del taller. Sembla que els lladres també haurien utilitzat el toro que té l'empresa, per carregar el material. Fonts de l'empresa van indicar ahir que encara no havien valorat el cost de tot plegat.

A final de l'any passat, l'empresa va patir un robatori de tub de coure per un valor superior als 20.000 euros.

Camió i tabac

D'altra banda, dimecres al matí es va produir un assalt a dos treballadors de l'empresa Logista, quan anaven a fer una entrega de tabac a un estanc del barri de Vila-roja de Girona. Tot apunta que haurien estat unes quatre persones els assaltants, que anaven armats, i que van intimidar els dos ocupants del camió, el conductor i el seu ajudant. Els van obligar a baixar del vehicle per endur-se'l ells. Les dues víctimes no van patir, però, cap tipus de lesió. Els Mossos d'Esquadra estan investigant el cas per tal de poder esclarir com es va produir l'assalt.

L'empresa Logista, que es dedica a la distribució de mercaderies diverses, ja ha estat víctima d'altres assalts. L'abril de l'any passat, tres homes armats van assaltar un camió de l'empresa a Figueres, mentre feia el subministrament de tabac a un estanc. Els assaltants van endur-se el camió, però abans van deixar lligats el conductor i el seu acompanyant, i també l'estanquer Joan Soler, que estava amb els camioners perquè just en aquell moment li deixaven caixes de tabac al magatzem.

El camió duia llavors una carrega inicial per valor d'uns 400.000 euros per repartir en diferents estancs de Figueres. Quan va ser assaltat, ja havia fet un subministrament. Els Mossos van trobar més tard el camió abandonat a Vilamalla. Sis mesos més tard, l'octubre del mateix any, els Mossos van detenir a Sabadell un home de nacionalitat colombiana, com a un dels autors del robatori.

L'agost del 2008, l'empresa Logista ja havia patit un robatori semblant al seu magatzem de Celrà. En aquella ocasió els lladres van robar un camió carregat de tabac i van deixar els ocupants del vehicle lligats en un indret de Porqueres.

El vehicle duia un carregament de tabac valorat en 500.000 euros. L'assalt es va produir quan el camió acabava de sortir del magatzem de Celrà, situat al polígon industrial, i es disposava a fer ruta de distribució. A escassos metres del magatzem, els assaltants van interceptar el vehicle, amenaçant els ocupants amb armes i obligant-los a sortir de la cabina per endur-se el camió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.