Successos

Detenen un home per oferir bitllets falsos a una menor a canvi de sexe

El detingut és un veí de l'Ametlla del Vallès que es feia passar un intermediari del món de la moda

L'home, de 38 anys, hauria captat la menor a través d'internet

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 38 anys i veí de l'Ametlla del Vallès (Vallès Oriental) com a presumpte autor d'un delicte de falsificació de moneda, per oferir 2.000 euros en bitllets falsos a una menor que va captar a través d'internet a canvi de favors sexuals.

En un comunicat, la policia catalana ha informat que en el pis del detingut hi havia el laboratori de falsificació de bitllets, a més de 1.000 euros en bitllets de 50 fraudulents i idèntics dels que tenia la menor.

L'arrestat, que es feia passar per un intermediari del món de la moda, es va citar diverses vegades amb la menor, i en una d'aquestes trobades li va oferir 2.000 euros a canvi de favors sexuals, segons van determinar seguint el rastre dels seus correus electrònics. La investigació es va iniciar el 2010, després de detenir una menor en un centre comercial del districte de Sant Andreu de Barcelona quan intentava comprar cosmètics amb bitllets falsos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.