Successos

St. Hilari Sacalm

Una dona ferida i 5 veïns desallotjats per un incendi

Un incendi en un habitatge de Sant Hilari Sacalm va provocar una persona ferida i va obligar ahir a desallotjar cinc persones. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, el foc es va produir pocs minuts després de les quatre de la tarda entre el segon i el tercer pis. Tot i que les causes no estan del tot esclarides, sembla que l'incendi s'hauria iniciat a la caixa de la xemeneia. A conseqüència de les flames, cinc veïns de l'immoble van haver de ser desallotjats i una dona de 75 anys va ser evacuada a l'Hospital Josep Trueta de Girona per una intoxicació de fum.

Incendi a Platja d'Aro

Per altra banda, un home de 35 anys va resultar ferit lleu en cremar-se la fregidora d'una cuina d'un hotel de l'avinguda Cavall Bernat del municipi de Castell-Platja d'Aro. Els fets es van esdevenir a tres quarts de dotze del migdia i el ferit, que va fer-se cremades i un traumatisme, va ser evacuat a l'hospital de Palamós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.