Successos

POLICIAL

Salta del vehicle en marxa en una persecució policial i el detenen

L'home duia 110 aspiradores sostretes d'un camió a l'àrea de Girona sud de l'AP-7

Un lladre que duia 110 aspiradores en una furgoneta que havien estat robades d'un camió que estava aparcat a l'àrea de servei de Girona sud de l'AP-7 va saltar del vehicle en marxa durant una persecució dels Mossos d'Esquadra, que van haver de fer una maniobra per no atropellar-lo, al terme municipal d'Hostalric, on el van detenir. Es tracta d'un home de 39 anys i veí de Mataró.

Els fets van tenir lloc el dia 8 passat, després que al voltant de les sis de la matinada els Mossos de Santa Coloma de Farners rebessin l'avís que s'estava robant a l'interior d'un camió a l'àrea de servei de Girona sud i que els autors anaven, suposadament, en una furgoneta i un turisme de gamma alta. Els agents van fer un tancament estratègic dels accessos a l'AP-7 i van veure que els dos vehicles circulaven per l'autopista a l'altura de Riudellots de la Selva, a gran velocitat.

Conducció temerària

Els agents van començar a perseguir-los en sentit sud, i en aquesta persecució el turisme es va fer escàpol, però van poder seguir la furgoneta. Durant la persecució, els agents van fer senyals lluminosos i acústics perquè el conductor s'aturés, però aquest va fer un cop de volant intentant fer fora de la via el vehicle policial, que va haver de fer una maniobra evasiva per no xocar i sortir de la via.

Així mateix, el fugitiu va accelerar la marxa i va entrar a gran velocitat per la sortida 10 d'Hostalric, on al revolt va xocar contra la tanca metàl·lica, però tot i això el conductor va poder encarar el vehicle i dirigir-se cap a la sortida de l'autopista.

Mentre el vehicle anava circulant, el conductor i únic ocupant de la furgoneta va obrir la porta i va saltar de la furgoneta en marxa, cosa que va provocar que el vehicle policial hagués de fer una maniobra per no atropellar-lo.

A partir d'aquí el conductor, un cop a terra, es va aixecar, va saltar la tanca i va marxar camp a través en direcció a Hostalric. Els agents el van seguir fins a aturar-lo i detenir-lo. Li imputen un delicte de furt i conducció temerària.

Mentre això succeïa, la furgoneta continuava sense control contra el cadenat que separa les vies de la sortida de l'AP-7, i va acabar col·lidint i estavellant-se contra la tanca en sentit contrari.

Les 110 aspiradores que duia la furgoneta havien estat sostretes en cinc palets dins d'un camió que estava aparcat a l'àrea de servei, aprofitant que el camioner dormia a l'interior.

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant el cas i no descarten fer més detencions relacionades amb aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.