Successos

policial

Batuda sense detencions al bar Al Jazira de Banyoles

Els Mossos i la Policia Local van escorcollar divendres a la nit el local i els clients davant les sospites que s'hi poguessin fer activitat de tràfic de droga

Es van aixecar actes per tinença de drogues però no es va detenir ningú

Els Mossos d'Esquadra, que van portar un gos ensinistrat per detectar drogues, i la Policia Local de Banyoles van fer divendres a la nit un escorcoll al bar Al Jazira, del barri de la Farga de Banyoles, davant les sospites policials que el local podia ser un centre de distribució de substàncies prohibides. Durant una hora i mitja, des de dos quarts d'onze fins a la mitjanit, els municipals van tenir tallat el carrer i els Mossos es van fer càrrec d'escorcollar el local i d'identificar les persones que eren a l'interior. Es van identificar i escorcollar una vintena de persones i tot i que no es va produir cap detenció sí que es van aixecar cinc actes administratives per infracció de la llei de seguretat ciutadana, per tinença de droga. Els municipals també van aprofitar per fer una inspecció administrativa al bar.

A la segona, el lladre va a la presó

Ahmed el Hamed, el multireincident que té el rècord de detencions a Banyoles (supera de llarg la vintena), ha estat empresonat aquesta setmana després que se'l detingués dos cops en dos dies per robatori. La primera detenció va ser el dilluns a la matinada, quan un veí va alertar que un intrús era dins d'una casa, on havia accedit després de saltar dues tanques. La Policia Local el va poder detenir i va comprovar que Hamed també era l'individu que havia entrar a robar dins d'una furgoneta i hi havia deixat una pista molt clara: unes radiografies que li acabaven de fer. Després d'aquesta primera detenció, Hamed va ser posat a disposició judicial i va quedar en llibertat provisional. Encara no havien transcorregut 48 hores que l'home va ser atrapat un altre cop in fraganti dins d'un habitatge de la població i els Mossos i la Policia Local el van tornar a detenir. En aquesta ocasió, el jutjat va ordenar el seu ingrés a la presó. Entre les detencions destacades d'aquest veí de Banyoles hi ha la que li van fer el 2006 quan va ser acusat d'haver violat un noi de 16 anys a Hostalric. Per aquests fets, Ahmed el Hamed va ser jutjat i el fiscal va arribar a demanar una pena de 17 anys i 18 mesos de presó, però finalment l'Audiència de Girona el va absoldre en considerar que, tot i que s'havia provat que havien existit relacions sexuals entre Hamed i el denunciat, no s'havia pogut certificar que fossin forçades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.