Successos

L'Ametlla de Mar

Dos detinguts per la mort de la parella d'un d'ells

Els fets haurien passat la matinada de dissabte i les detencions al migdia

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes, dissabte al migdia a l'Ametlla de Mar, com a presumptes autors de la mort de la parella d'un d'ells. La policia autonòmica va rebre l'avís del cos sense vida d'una dona al voltant de les cinc de la matinada del dissabte. El cos de la dona es trobava al mig del carrer de la Constitució, en ple centre de l'Ametlla de Mar.

La dona, d'uns trenta anys d'edat, es va precipitar al buit des de la finestra del seu domicili, un bloc de tres pisos. Els fets haurien ocorregut després que la dona hagués mantingut una forta discussió amb el seu marit i un company d'aquest la mateixa matinada de dissabte. Els agents de la policia de la Generalitat van detenir els dos homes, de 30 i 51 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi.

L'Àrea Territorial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra de Terres de l'Ebre ha iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies que van conduir a la mort de la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.