Successos

emergències

Els bombers fan un centenar de sortides la nit de Sant Joan al Camp i l'Ebre

El Baix Camp va ser on més incidències es van registrar, mentre que el Priorat és l'única comarca de Catalunya on els cossos d'emergències no van actuar

La nit de Sant Joan, que a nivell popular és considerada com una de les més atractives del calendari, no acostuma a ser qualificada així pels cossos d'emergències, als quals sovint se'ls disparen les incidències que han d'atendre. A la demarcació de Tarragona, però, en la revetlla d'enguany no s'han produït accidents destacables i, fins i tot, el nombre de sortides que els bombers van efectuar ahir va baixar lleugerament en comparació amb el 2010. Així, mentre que l'any passat van actuar en 117 episodis entre les vuit del vespre de la vigília de Sant Joan a les vuit del matí del dia 24, aquest cop han fet 108 sortides. Al Baix Camp va ser on més moviment se'ls va girar, ja que s'hi van registrar 27 dels successos, la majoria dels quals per petits incendis de vegetació i en el mobiliari urbà. En canvi, a l'altre extrem hi ha el Priorat, que és l'única comarca de Catalunya on els bombers no van haver de treballar.

D'altra banda, també va ser una nit tranquil·la per la Guàrdia Urbana de Tarragona, que es va haver de mobilitzar per set incidències. Una de les més importants es va produir dijous pels volts de dos quarts d'onze de la nit, quan es va descontrolar una foguera entre la platja d'Altafulla i el càmping Tamarit Park. I, pel que fa als Mossos d'Esquadra, també a la demarcació de Tarragona, van instruir 69 denúncies a conductors que van donar positiu d'alcoholèmia i a 14, per substàncies estupefaents.

LES XIFRES

108
és el nombre
de serveis que van efectuar els bombers. El foc més gran va ser a Constantí, on van cremar 5 Ha.
465
lectures d'alcoholèmia
van practicar els Mossos a la demarcació, on 69 conductors van donar positiu.

Vigilància al pas a nivell de la plaça dels Carros

Després del tràgic accident ocorregut a Castelldefels el 2010, en què 13 persones van morir atropellades per un tren, enguany s'ha reforçat la vigilància a les estacions. A Tarragona, dos membres de seguretat d'Adif es van situar al pas a nivell de la plaça dels Carros des de dijous a les set de la tarda fins ahir a les sis del matí per garantir que la gent creués les vies correctament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.