Successos

Atropellen una jove en un pas de vianants de Valls

El sinistre va passar entre el carrer Anselm Clavé i el carrer Avenir, un dels punts negres pel que fa a aquest tipus d'accidents de trànsit

Una jove de 23 anys i veïna d'Alcover, va resultar ferides de caràcter lleu en ser atropellada per un turisme, dimecres, al centre urbà de Valls.

Els fets van passar cap a les tres de la tarda, quan la noia travessava un pas de vianants que hi ha entre el carrer Anselm Clavé i el carrer Avenir. El conductor d'un automòbil Citroën BX, un veí de Valls, sembla que no va adonar-se de la presència de la vianant i la va colpejar, fet que li va provocar contusions múltiples de les quals va ser atesa al Pius Hospital.

Aquest és el segon atropellament que es produeix en deu dies. L'anterior va tenir lloc a la carretera del Pla, on una dona de 55 anys va ser envestida per un turisme, el conductor del qual es va fer escàpol i encara no ha estat localitzat. La víctima, en aquest cas es recupera després de ser intervinguda quirúrgicament d'un traumatisme cranial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.