Successos

sant pol de mar

Salven un nen de morir ofegat a la piscina

La policia i el SEM van reanimar l'infant, que va ser traslladat a l'Hospital de Sant Pau

Ensurt majúscul ahir al matí a Sant Pol de Mar per un accident domèstic a la urbanització Sant Pol 2000. Un infant de poc més d'un any va caure a la piscina de casa seva i va haver de ser rescatat per agents de la policia local i de membres del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Els fets van passar al voltant de les 10 del matí quan es va donar l'alerta a la policia i una patrulla i dos agents amb moto es van desplaçar fins a la urbanització.

Allà, segons relata el nou cap del cos policial de Sant Pol, David Calvo, es van trobar l'infant, que havia perdut el coneixement. “Un dels nostres agents va començar a fer-li la reanimació artificial i pràcticament al mateix temps ja van arribar els professionals del SEM, que se'n van fer càrrec”, va apuntar Calvo. La gravetat de l'estat del nen va aconsellar agilitar el seu transport en helicòpter fins a l'Hospital de Sant Pau, de Barcelona, per rebre l'assistència mèdica corresponent. Segons el cap de la policia, en una trucada posterior que es va fer al centre hospitalari, aquest va informar que l'infant havia començat a reaccionar favorablement al tractament.

La ràpida actuació dels agents locals va merèixer ahir la felicitació expressa del primer tinent d'alcalde i regidor de l'àrea de Governació de l'Ajuntament de Sant Pol, Ferran Xumetra. “Ha estat una feina excel·lent que afortunadament ha tingut un bon final”, va precisar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.