Successos

Successos

Mor un jove d'Ulldecona en bolcar-se-li el tractor

Un jove d'Ulldecona de 21 anys, Jofre Grau Biosca, va morir ahir en un accident laboral en bolcar-se-li el tractor, per raons que es desconeixen, quan desbrossava el voral del camí de la Lleueta a Carbonera d'Ulldecona. El jove treballava en un pla ocupacional de la Mancomunitat de la Taula del Sénia fent tasques de neteja de boscos i camins per a l'Ajuntament d'Ulldecona. L'alcalde d'aquest municipi del Montsià, l'independent Celestí Hervàs, va avançar ahir que el consistori ha decretat tres dies de dol oficial i que s'han suspès tots els actes festius previstos pel cap de setmana, inclòs el concert d'Hyperpotamus i Frankystein DJ, programat dins les Jornades Musicals de l'ermita de la Pietat. “Era un jove molt conegut i molt esportista”, lamentava Hervàs, tot precisant que el jove vivia al barri ulldeconenc dels Valentins i formava part de la penya ciclista del municipi veí de la Sénia.

Els fets van succeir ahir al matí. Concretament, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís al voltant de les 12 del migdia. Els agents van recopilar tota la informació per posar-la en coneixement de l'autoritat judicial i del Departament de Treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.