Successos

desaparicions

Troben el cadàver d'un noi al fons d'un pou a Franciac

Es tracta del jove de Badalona de qui la setmana passada la família va denunciar la desaparició i el cotxe del qual va localitzar la policia a Caldes de Malavella

L'autòpsia determinarà les causes de la mort

La recerca activa que han dut a terme aquestes dies la policia local, els bombers, els Mossos d'Esquadra i la Unitat Canina de Rescat d'Osona a la zona de Caldes de Malavella ha donat els seus fruits. Però les notícies no són bones. Ahir, cap pels volts de les onze del matí, una patrulla dels Mossos que estava treballant en les tasques de recerca a la zona del veïnat de Franciac va localitzar el cos d'un jove al fons d'un pou que està ben bé a tocar de l'antiga N-II enmig d'uns camps agrícoles. De seguit, els agents van mobilitzar la brigada de la policia científica dels Mossos d'Esquadra, que es va desplaçar fins al lloc dels fets per fer la inspecció ocular.

No és una mort criminal

Segons les primeres hipòtesis amb les quals està treballant la policia, no s'ha trobat cap indici de mort criminal, i tot apunta que el jove s'hauria llençat al pou per pròpia voluntat.

L'aixecament del cadàver es va fer pels volts de les dues del migdia, quan els agents de la unitat de subsòl van poder treure el cos sense vida del jove del fons del pou, que té uns 12 metres de profunditat. Posteriorment, es va poder identificar el jove, que és Daniel Adrián Sánchez, el veí de Badalona de 30 anys de qui el 4 de juliol passat la família va denunciar la desaparició. El seu cotxe es va localitzar dimecres de la setmana passada en un terreny pròxim a la benzinera Petrocat de l'N-II a l'altura de Caldes de Malavella, a mig quilòmetre d'on s'ha localitzat el cos. Ara caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per determinar les causes exactes de la seva mort, però tot apunta que el noi va morir per afogat.

Perdut nou hores un veí de Torroella

Un veí de Torroella de Montgrí de 69 anys i que té problemes de memòria, va estar ahir unes nou hores i mitja perdut. L'home havia anat a les nou del matí a comprar el pa amb la seva bicicleta i no va tornar al domicili.

En veure que l'home no havia tornat al domicili ni tant sols a l'hora de dinar, la família en va denunciar la desaparició, i els bombers van iniciar la recerca. Van localitzar-lo a dos quarts de set de la tarda a l'entrada de l'Estartit. L'home es trobava bé i no va haver de ser evacuat a cap centre hospitalari, però estava una mica desorientat. Els bombers hi van treballar amb set dotacions.

M.b.

Denuncien la desaparició d'un home a Banyoles

Newton Carciolari Moutinho, de 48 anys, d'origen brasiler i amb nacionalitat espanyola i resident a Banyoles des de fa molts anys, està desaparegut des del 6 de juliol. L'home va sortir de la feina, va treure 30 euros del caixer i es van endur el cotxe. Carciolari no tenia cap trastorn psíquic.

Pistes a Girona d'un desaparegut a Vilafranca

David Coral Luque, un veí de Vilafranca del Penedès, està desaparegut des del 30 de maig. L'última pista que es té són dos moviments en el seu compte corrent que es van detectar en una entitat bancària del passeig de Sant Joan Bosco del barri de Pont Major de Girona.

El cas del noi cec perdut a Pont de Molins

Sergi Suárez, el noi cec veí de Pont de Molins, va desaparèixer el 23 de juny passat just davant de casa seva. Les primers hores la recerca es van centrar sobretot a la zona de les Erugues i als marges de la Muga. Ara els Mossos investiguen l'entorn del noi per trobar pistes.

Sergi Suárez



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.