Successos

palau-solità i plegamans

Salven un nen de morir ofegat en una altra piscina

El menor, de 3 anys, està ingressat en estat molt greu

Els fets passen l'endemà de la tragèdia de Can Dragó

L'endemà de la mort d'un nen de 3 anys a la piscina de Can Dragó de Barcelona, un altre infant de la mateixa edat va ingressar en estat molt greu a la unitat de cures intensives de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona. Hi va arribar en helicòpter, després que els equips d'emergències el salvessin de morir ofegat en una piscina comunitària de Palau-Solità i Plegamans, al Vallès Occidental. Els fets van passar poc abans d'un quart de vuit del vespre i minuts més tard una ambulància medicalitzada i una altra bàsica del Sistema d'Emergències Mèdiques van arribar al lloc i van poder recuperar les constants vitals del menor, que va ser traslladat amb la màxima urgència al centre sanitari, on va ingressar en estat molt greu, segons va informar l'Agència Catalana de Notícies.

D'altra banda, un jutjat de guàrdia de Barcelona ha obert diligències per investigar les circumstàncies en què va morir el nen de 3 anys quan es banyava aquest dimecres a la piscina municipal de Can Dragó, al districte de Nou Barris. Els Mossos d'Esquadra també investiguen els fets per determinar les causes de la mort. Ahir, l'Ajuntament va subratllar que en el moment del succés hi havia prou monitors i socorristes a la piscina.

El barri del Raval va aprofitar ahir al vespre l'inici de la seva festa major per expressar el seu condol per la mort del nen, que era a la piscina participant en una activitat d'un casal organitzat per la Fundació Social del Raval. Els responsables d'aquesta entitat van decidir reprendre ahir l'activitat amb l'objectiu de continuar vetllant pels nens i les famílies del barri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.