Successos

garraf

Confisquen 350.000 texans falsos a Sitges

Hi ha sis imputats per un delicte contra la propietat industrial

Els texans falsificats ja havien estat retirats de la venda l'any 2002

Agents de la policia espanyola van confiscar ahir 350.000 texans falsos en un magatzem de Sitges (Garraf). En l'operació han estat imputats sis directius d'empreses tèxtils acusats d'un delicte contra la propietat industrial. Segons la policia, els directius volien introduir la roba, declarada judicialment il·legal per ús indegut de la marca, al mercat.

El material ja havia estat retirat de la venda l'any 2002 per ordre judicial, ja que vulnerava els drets d'una altra marca registrada, Pepe Jeans London. Des d'aleshores, el material s'havia anat emmagatzemant fins ara per posar-lo novament a la venda.

La investigació va començar arran d'una denúncia per part de Pepe Jeans London contra diverses empreses de roba. A partir d'aquí, els agents de la policia van localitzar el magatzem de Sitges on es guardaven els texans.

Operació contra el ‘top manta' a l'Hospitalet de l'Infant

La policia local de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, els Mossos d'Esquadra de Cambrils i la Guàrdia Civil de Falset van participar conjuntament en una operació contra el top manta al nucli de l'Hospitalet de l'Infant. L'operació va tenir lloc diumenge passat a l'avinguda Ramon Berenguer IV, on els agents van localitzar més d'un centenar de persones que es dedicaven a la venda ambulant de material falsificat. Com a resultat de la intervenció, van comissar 28 bosses de mà imitació de diferents marques, 14 moneders, 15 rellotges, 85 CD de música i 7 DVD amb pel·lícules gravades. No hi va haver detinguts, perquè, a conseqüència de la presència policial, els presumptes venedors van sortir corrent “i els agents no van perseguir-los per no posar en risc la gent que hi havia comprant al mercat”, segons fonts municipals.

redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.