Successos

trànsit

Mor un veí de Quart en un accident a Maçanet

Pau Gayolà Crous, el noi de 20 anys veí de Quart que el diumenge 21 d'agost va resultar ferit en un xoc a l'AP-7 a Maçanet de la Selva, va morir ahir a conseqüència de les greus ferides que es va fer. El jove, que estava en estat crític, feia una setmana que estava ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l'hospital Josep Trueta de Girona. Els fets van ocórrer al voltant de dos quarts de sis de la tarda, quan el tot terreny que conduïa el noi es va encastar contra un camió quan tots dos circulaven pel quilòmetre 86 de l'autopista. Posteriorment, i a conseqüència d'aquest accident, cinc vehicles més van xocar en cadena, fet que va provocar que una altra persona resultés ferida lleu.

D'altra banda, una dona es va ferir de gravetat ahir en un xoc entre un tot terreny i un ciclomotor a Regencós. L'accident es va produir a tres quarts de tres de la matinada a la carretera C-31. La persona ferida és la conductora del ciclomotor, que va ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona. Els dos ocupants que viatjaven en el tot terrenys van sortir il·lesos. La C-31 es va haver de tallar com a conseqüència de l'accident.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.