Successos

La policia de Tavernes aplica mesures preventives

Fa ben poc s'ha efectuar un decomís important a un jove de 19 anys que voltava la zona dels instituts del poble

La Policia Local de Tavernes aplica mesures preventives dirigides a conciliar el dret al descans amb la diversió dels veïns. Les accions reforçades des de la darrera setmana de setembre, estan centrades principalment a controlar les zones escolars i d'esplai. Fins ara s'han obert una dotzena d'actes de confiscació d'estupefaents i el seu consum per menors a la via pública.

Els resultat dels dispositius especials de caràcter preventiu a la zona d'Els Sequers, Passeig de Colom i voltant dels IES Valldigna i Jaume II el Just, sense oblidar la resta de la població i la platja, han sigut especialment valorats per l'Intendent en Cap de la Policia Local de Tavernes.

Cal destacar especialment la confiscació uns dies enrere, en un dispositiu especial efectuat a la Plaça dels Furs, d'una quantitat prou important a un jove de 19 anys, qui duia dins d'una motxilla 8 bosses de 2 grams i una de 20 grams de marihuana. La Policia Local ha procedit a obrir-li diligències per una infracció penal contra la salut pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.