Successos

Arxivada la causa contra Neus Penadés a Ontinyent

Un bon grup de militants, simpatitzants i gent compromesa s'ha acostat a les portes del Jutjat on s'havia de fer el judici

Hui dijous 3 de novembre, a les 9.30 del matí, a les portes del jutjat número 4 d'Ontinyent, una cinquantena de persones s'han reunit per adonar suport a Neus Penadés. Entre elles, s'ha comptat amb el Secretari General del Bloc Jove i diputat a les Corts Valencianes Fran Ferri, la regidora de Compromís per València, Consol Castillo, i els regidors de Compromís per Ontinyent.

A les 10 h, la jove ha arribat acompanyada de l'advocat. Cap membre del Partit Popular d'Ontinyent, dels 11 que signaven la denúncia, s'ha presentat al juí. El jutjat de la ciutat ha rebut a les 9 del matí una carta signada per 10 dels 11 denunciants per tal de retirar la denúncia a la jove afirmant que estaven satisfets en les disculpes que havien rebut per part de la denunciada.

Finalment, la jutgessa ha decidit arxivar el cas i absoldre de tots els càrrecs a Neus donat que els denunciants no s'havien presentat al jutjat.

En declaracions a la premsa, Neus Penadés ha afirmat que en cap cas ha demanat disculpes al Partit Popular ni té intenció de fer-ho. Ha ratificat la seua postura respecte al que va dir durant la concentració de protesta i ha opinat que “qui deuria demanar perdó és el Partit Popular d'Ontinyent per la crispació que han creat durant els seus últims quatre anys de govern, per la manipulació televisiva i per haver enganyat en clau electoral a les ontinyentines i ontinyentins respecte a la construcció del Pont de Sant Vicent i l'Hospital, projectes que ja han estat suspesos per la Generalitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.