Successos

La neu comença a afectar les carreteres

Restringida la circulació de camions a Morella, a la N-232 i a Ademús, a la N-420

Governació decreta l'Emergència situació 0 per nevades a les comarques dels Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén i l'Alt Palància

La Direcció General de Trànsit ha informat que la neu ha obligat a restringir la circulació de camions a Morella, a la N-232, i a Ademús, a la N-420. A Barraques està tallada la CV-240 i la circulació és difícil, amb necessitat d'ús de cadenes, en altres carreteres secundàries de l'interior de la demarcació de Castelló, com a la CV-15, a Ares del Maestrat; a la CV-167, a Benassal; i a la CV-195, a Caudiel.

La circulació també està condicionada a Viver, a la N-330, i a la demarcació de València, a Ademús, a la N-330.

Aquest matí, la conselleria de Governació ha decretat l'Emergència situació 0 per nevades a les comarques de l'interior de la demarcació de Castelló –els Ports, l'Alt Maestrat, l'Alcalatén i l'Alt Palància– que comporta la mobilització de diferents recursos per a la neteja de carreteres.

A més es manté la preemergència per nevades en tot l'interior del País Valencià i al litoral nord de la demarcació d'Alacant.

Segons ha informat el Centre de Coordinació d'Emergències, durant les últimes hores ha estat nevant en cotes superiors als 1.000 metres a Gavilà, Negret, Fredes, Santa Bàrbara i la Font Roja.

A Xert s'ha registrat la major quantitat de pluja acumulada amb 20 litres per metre quadrat en quatre hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.