Successos

successos

Les flames destrossen un magatzem tèxtil a Begudà

Tretze dotacions dels Bombers van treballar en l'extinció de l'incendi, que ha calcinat una nau de retalls de 140 metres quadrats al polígon industrial

No hi ha hagut ferits ni s'ha desallotjat ningú

Un magatzem tèxtil va quedar ahir totalment calcinat per les flames a Begudà, al terme municipal de Sant Joan les Fonts. L'incendi va començar a quarts de dotze del matí per causes que encara es desconeixen. Les flames de seguida es van estendre per tota la nau i el fum es podia veure des dels pobles veïns. La instal·lació afectada, que va cremar sencera, era un magatzem de recollida de retalls tèxtils que pertany a l'empresa Vilà Planella, que té tres naus al polígon industrial de Begudà. La nau afectada, que tenia una superfície de 140 metres quadrats (20 metres de llargada per 7 d'amplada), és la que feien servir de magatzem de tot el material tèxtil de triatge i en el moment dels fets estava plena.

Al lloc del sinistre van arribar a treballar fins a 13 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van concentrar la seva actuació a sufocar les flames i protegir les naus industrials veïnes. Aquestes construccions estaven separades de la nau afectada per una distància d'uns quatre metres i no van patir cap desperfecte.

Un cop atacat l'incendi i extingida la flama, es va haver de remoure tot el material cremat i procedir a extreure'l (amb l'ajut d'una retroexcavadora) i posteriorment a remullar-lo. A poc a poc, i al llarg de tarda i fins al vespre, els Bombers van anar retirant les dotacions desplaçades al punt del sinistre. Un vehicle tenia previst estar-s'hi tota la nit per supervisar les brases i evitar una possible revifada. Cal remarcar que no hi ha hagut cap persona ferida, així com tampoc no ha calgut fer desallotjaments preventius durant l'incendi.

LA XIFRA

13
dotacions
dels Bombers de la Generalitat van treballar en les tasques d'extinció de l'incendi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.