Successos

Governació manté l'emergència per nevades

Continua la neteja de carreteres als Ports, l'Alt Maestrat, el Baix Maestrat, el Comtat i l'Alcoià

Retirada la preemergència per vents forts a la demarcació de Castelló

La Generalitat, a través de la Conselleria de Governació, manté l'emergència situació 0 per nevades a les comarques dels Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat i a les del Comtat i l'Alcoià, atés que hi ha sigut necessària la mobilització de màquines llevaneu.

D'altra banda, Governació ha retirat la preemergència per vents forts que es va decretar divendres a la demarcació de Castelló.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la previsió per hui és de cel poc núvol en general al matí i augment a intervals dels núvols durant el dia, amb possibilitat d'alguna precipitació dèbil a l'interior de la meitat nord. Temperatures en ascens moderat, amb gelades dèbils a la matinada en punts de l'interior. Vents del nord-est de moderats a forts, amb ratxes que poden arribar als 70-80 km/h a la demarcació de Castelló i a l'interior nord de la de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.