Successos

successos

La família dels acusats del crim d'Olot segueix la seva investigació paral·lela

Pregunten a la fàbrica on treballen els dos detinguts si el dia de l'assassinat es van absentar de la feina

Diuen que els han assegurat que no van sortir

Segurs de la seva innocència. Aquesta continua sent la posició dels familiars del marit i del cunyat de la jove assassinada el 24 de gener a Olot, que han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors del crim. L'espòs d'una germana dels arrestats, acompanyat d'un seu cunyat, va anar dimarts a la tarda a la fàbrica d'embotits Francisco Puigvert, que és on treballen els dos sospitosos, amb l'objectiu d'indagar més sobre què van fer el matí que es va produir la mort violenta de Manprit Kaur. A l'empresa van demanar pel seu cap, a qui van preguntar si havien anat a treballar amb normalitat o si es van absentar en algun moment –la coartada dels detinguts, que són germans, es basa en el fet que eren a la feina en el moment en què va tenir lloc el tràgic episodi–. A partir d'aquestes gestions, diuen que els van assegurar que van complir tots dos amb el seu horari. “Cap dels seus companys va veure res estrany. Utilitzen unes màquines que no es poden deixar soles més de dos minuts.”

Els acusats manifesten que quan, a un quart d'una del migdia, van acabar el seu torn es van dirigir a casa per dinar i que, en entrar-hi, es van trobar la víctima ja morta. Fonts de la investigació, però, sospiten que van perpetrar el crim en tornar de la feina i van simular que s'havien trobat el cadàver, de tal manera que quan a dos quarts d'una van donar la veu d'alerta la noia feia poca estona que havia estat assassinada. Hi hauria, a més, algunes proves biològiques que els incriminarien, com ara els resultats d'unes restes d'ADN.

Aquest no és el primer cop que la família emprèn gestions paral·leles a la policia per descobrir qui hi ha darrere del crim. Tres dies després dels fets, el marit i alguns familiars es van adreçar a l'empresa tèxtil Pagès Valentí, on treballava Kaur, i van interrogar diversos empleats per si els constava que la jove hagués tingut cap incident o problema amb algun company.

LA XIFRA

25
anys tenia la noia, que feia 8 anys que vivia a Olot.
Treballava en una fàbrica tèxtil de Sant Jaume de Llierca.

LA DATA

10.02.12
La policia
va arrestar el marit i el cunyat de la jove morta a ganivetades. El cas continua sota secret de sumari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.