Successos

Aterratge forçós d'una avioneta en una rotonda de Castelló

Problemes mecànics impedeixen al pilot arribar a les pistes de l'aeroclub

Una avioneta ha aterrat aquest dilluns cap a les 9.15 hores fora de les pistes de l'aeròdrom del Pinar de Castelló i ha xocat contra una rotonda que es troba al costat de les instal·lacions, encara que el pilot ha resultat il·lés i ningú a resultat ferit, segons han informat fonts de la Policia Local.

L'accident s'ha produït com a conseqüència d'un problema mecànic de l'avioneta en el moment que el pilot procedia a realitzar les maniobres d'aterratge.

L'avioneta pertany a una empresa de treballs aeris que opera habitualment en l'aeròdrom del Pinar. Aquestes avionetes disseminen mosques estèrils pel País Valencià per lluitar de forma ecològica contra la plaga de la mosca de la fruita (Ceratitis capitata), per encàrrec de la Conselleria de Medi Ambient.

L'incident no ha afectat en cap moment el trànsit rodat de la contornada de l'aeròdrom. La rotonda no és accessible, de manera que tampoc ha causat molèsties ni a vianants ni a veïns. Tampoc s'ha vist afectada l'activitat aèria a l'aeròdrom.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.